2013-10-11 10:06:52• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - neház anyagi helyzetbe kerülhet

Napi horoszkóp október 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A szerelmi kapcsolatokban nem szabad semmit erőltetni. Ez lehet most önnek a legnehezebb, hogy visszafogja magát. Mégis meg kell próbálnia. A hódítás finomabb eszközeivel most sokkal többre mehet. Használja a virágok nyelvét! Az mindig bejön.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Valaki bele akar szólni a magánéletébe, de ez most önnek különösen rosszul esik. Ne hagyja, és adja is egyértelműen a tudtára az illetőnek! Ellenkező esetben azt hiheti, hogy a jó tanácsaival a segítségére van önnek. Most inkább „kiabáljon” kicsit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Az ilyen nyugtalan világban, mint ez is, a szerelem elmúlik, mielőtt elkezdődne. A kialakulásához lassúság kell, kellene. Ön is érzi, hogy a szívét oda kellene adnia valakinek. Ha volna rá ideje. Kellene, hogy legyen.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Nehéz anyagi helyzetbe kerülhet, ha nem igyekszik minden erejével minden fillért megfogni. Több előrelátásra és megfontoltságra lenne szüksége. Ne vesse meg azokat, akik képesek előre tervezni: tanuljon tőlük!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Már megint sikerült túlterhelnie a szervezetét. Ezt nemcsak a sok munkának, de a sok megválogatatlan ételnek is köszönhető. Legalább arra ügyeljen, hogy amíg eszik, ne zaklassa fel magát. Ezzel már sokat tesz a gyomráért.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Egy vita fültanúja lehet akarva-akaratlan, aminek következtében olyan dolgokat tudhat meg, amik felzaklatják. Mielőtt utána járna, és mással is megosztaná ezeket a titkokat, jól gondolja meg, hogy kit is avat be!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A munkahelyi változások miatt az ön helyzetét is veszélyben lévőnek érezheti. Habár ez nincs egészen így, nem árthat, ha bebiztosítja magát. Például úgy, hogy őszintén beszél a főnökével, vagy mellékállások után néz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma próbáljon meg nem elszállni, és maradjon a realitások talaján. Minél inkább meg tudja oldani a földi dolgokat, annál közelebb kerülhet az égiekhez is. Egy fa is csak akkor nő nagyra, ha a gyökerei erősek. Erősítse gyökereit!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Szeretne meghódítani valakit. Ehhez először is önmagát kell elbájolnia, elbűvölnie. Egy új ruha jó kezdet, de az új frizura is szükséges lehet. A hölgyeknek akár egy új hajszín is. Gyakorolja a megnyerő mosolyt a tükör előtt!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Lehetne türelmesebb, megértőbb is a családtagjaival szemben! Gondoljon arra, hogy ők mennyi mindent viselnek el, ha éppen önnek van nehéz napja. A bajokon néha csak nevetni érdemes. A gorombaságon is. Ezzel elveszi az élét.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Csak folytassa tovább szorgalmasan a munkakeresést! Egyáltalán nem reménytelen, hogy hamarosan az ölébe pottyan az, amire várt, ami megoldást és kiutat jelent nehéz helyzetéből. A kölcsönöktől, hitelektől meneküljön!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Valamiben váltásra, átalakulásra szánta el magát. Az új életforma, amire készül, nem lesz zökkenőmentes ugyan, legalábbis a legelején. Ahogy a mondás tartja: minden kezdet nehéz. A folytatásban azonban nem lesz oka a panaszra.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: